HULPMIDDELEN

Hulpmiddelen huren aan de Costa Brava. Ons aanbod:

 Rolstoelen (diverse modellen) * Electrisch Hoog-laagbed * Tilliften * Douche/toilet stoelen * Krukken Elektrische duwrolstoel * Toiletverhogers * Bedverhogers * Rollators * Hometrainer

Hulpmiddelen huren aan de Costa Brava

Heeft u tijdelijk een zorg hulpmiddel nodig voor revalidatie of herstel van een operatie? Of komt u niet in aanmerking voor een uitleen hulpmiddel of is de maximale uitleenperiode verstreken? Hulpmiddelen huren aan de Costa Brava kan wel bij VerpleegpostSpanje Huisartsenpraktijk. Bij ons heeft u de mogelijkheid om tijdelijk een medisch hulpmiddel te huren. Al onze verhuur hulpmiddelen zijn hygiënisch gereinigd en technisch gekeurd.

Ons verhuur assortiment

Wij bieden een divers aanbod aan medische / zorg verhuur hulpmiddelen. Bij ons kunt u onder meer terecht voor loophulpmiddelen zoals krukken, rollators en looprekken. Naast loophulpmiddelen verhuren wij ook hometrainers, en sta op stoelen, hoog laag bedden, bedverhogers enz. 

Regels voor het huren van hulpmiddelen

  • Per product wordt er een borg gevraagd voor de hulpmiddelen
  • De bezorgkosten voor het heen en terugsturen van de hulpmiddelen zijn €15 per keer en wordt verrekend aan het einde van de huurperiode met het terugstorten van de borg. Wanneer u de artikelen ophaald / terugbrengt naar onze showroom in Wezep worden er uiteraard geen kosten in rekening gebracht.

Het huren van onze hulpmiddelen

  • Deze worden per week verhuurd (Bedverhogers worden per maand verhuurd en zijn te huur per 4 poot). Geef bij aantal het aantal weken aan hoe lang u ongeveer denkt het product nodig te hebben. Blijkt het dat u het product langer nodig te hebben dan kunt u dat telefonisch of per mail aangeven. Indien nodig kan er gevraagd worden om bij te betalen, anders wordt dit verrekend met de borg.

Wanneer wordt de borg teruggestort?

  • Terugbetaling van de borg geschiedt altijd binnen 14 dagen na retour sturen van de producten.
Laat ons weten...