VERPLEEGKUNDIGE ZORG

Verpleegkundige Zorg

VerpleegpostSpanje heeft als doel het organiseren en uitvoeren van professionele zorg tijdens uw vakantie/verblijf aan de Spaanse Costa Brava. Wij willem op deze manier een vakantiemogelijkheid bieden voor mindervaliden, zorgbehoevenden en rolstoelgebruikers.

Professionele ondersteuning bij het opstaan, zich wassen en kleden, de noodzakelijke hulp onder meer om een dag goed te kunnen beginnen of te beëindigen, het is lastig om zulke zorg mee te nemen op reis en zonder die hulp kunnen mensen die deze ondersteuning nodig hebben, niet verder.

Aan de Costa Brava bieden wij thuiszorg aan hen die zorg nodig hebben en toch op vakantie willen gaan. Tevens beheersen zij de Spaanse taal, waardoor eventuele contacten met de Spaanse gezondheidszorg geen problemen zullen opleveren.

Uw verpleegkundigen aan de Costa Brava beschikken over een 24-uurs bereikbaarheidsdienst. In geval van nood krijgt u onmiddelijk nederlandstalige verpleegkundige assistentie ter plaatse van onze organisatie.

VerpleegpostSpanje stelt zich tot doel de zelfstandigheid van ouderen, mindervaliden en zorgbehoevenden te continueren en te versterken.

Daarnaast wil onze organisatie zonodig een bijdrage leveren aan het verlichten van de taak van verzorgende partners, familie en vrienden. VerpleegpostSpanje wil dit doel bereiken door met hen in gesprek te blijven en door diensten en produkten op verschillende manieren aan te bieden.

Wij werken met Nederlandse verzorgenden en verpleegkundigen. Allen spreken bovendien Spaans. Wij kunnen op deze manier indien nodig, een schakel vormen tussen u en het spaanse zorgsysteem.

Met verschillende Nederlandse verpleegkundigen en verzorgenden, oa. gespecialiseerd in oncologie, cardiologie en geriatrie bieden uw verpleegkundigen aan de Costa Brava optimale zorg. Tevens beheersen zij de Spaanse taal, waardoor eventuele contacten met de Spaanse gezondheidszorg geen problemen zullen opleveren.

VerpleegpostSpanje. Alles wat u nodig hebt.

Maak een afspraak