VERPLEEGKUNDIGE ZORG

Verpleegkundige Zorg

VerpleegpostSpanje heeft als doel het organiseren en uitvoeren van professionele verpleegkundige zorg tijdens uw vakantie/verblijf aan de Spaanse Costa Brava. Wij willen op deze manier een vakantiemogelijkheid bieden aan mensen met een beperking.

Uw verpleegkundigen aan de Costa Brava beschikken over een 24-uurs bereikbaarheidsdienst. In geval van nood krijgt u onmiddelijk nederlandstalige verpleegkundige assistentie ter plaatse van onze organisatie.

VerpleegpostSpanje stelt zich tot doel de zelfstandigheid van ouderen, mindervaliden en zorgbehoevenden te continueren en te versterken.

Daarnaast wil onze organisatie zonodig een bijdrage leveren aan het verlichten van de taak van verzorgende partners, familie en vrienden. VerpleegpostSpanje wil dit doel bereiken door met hen in gesprek te blijven en door diensten en produkten op verschillende manieren aan te bieden.

Wij werken met Nederlandse verpleegkundigen. Allen spreken bovendien Spaans. Wij kunnen op deze manier indien nodig, een schakel vormen tussen u en het spaanse zorgsysteem.

Met verschillende Nederlandse verpleegkundigen, oa. gespecialiseerd in oncologie, cardiologie en geriatrie bieden uw verpleegkundigen aan de Costa Brava optimale zorg. Tevens beheersen zij de Spaanse taal, waardoor eventuele contacten met de Spaanse gezondheidszorg geen problemen zullen opleveren.

VerpleegpostSpanje. Alles wat u nodig heeft.

Maak een afspraak